Yksitoista minuuttia kansikuva kirjailijalta Paulo Coelho.

Yksitoista minuuttia – Paulo Coelho (Äänikirja)

Yksitoista minuuttia on äänikirja, jonka on kirjoittanut Paulo Coelho. Yksitoista minuuttia on julkaistu 2015-08-12, ja äänikirjan puhujana toimii Anu Vilhunen. Voit kuunnella tämän ja tuhansia muita äänikirjoja maksutta Storytelin, Elisa Kirjan ja Nextoryn kautta, jotka tarjoavat uusille käyttäjille ilmaisen 2 viikon kokeilujakson. Lisäksi Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen äänikirjan tai e-kirjan – jonka saa pitää omana!

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi! 

Lisätietoja kirjasta

Yksitoista minuuttia kertoo Brasilian maaseudulta kotoisin olevasta nuoresta naisesta, Mariasta, joka on murtunut ensimmäisen tärkeän suhteensa kariuduttua. Hän ei usko, että voisi koskaan löytää todellista rakkautta.

Sattuma johdattaa Marian Geneveen, missä hän haaveilee kuuluisuudesta ja rikastumisesta, mutta joutuu pian kasvotusten elämän karun puolen kanssa ja päätyy prostituoiduksi. Mitä kauemmas hän ajautuu rakkaudesta, sitä kiehtovammaksi seksi muuttuu. Lopulta hänen on käytävä läpi tuskallinen tie kohti itsetuntemusta ja valittava fyysisten halujensa ja rakkauden välillä.

Yksitoista minuuttia on yksi Paulo Coelhon luetuimmista romaaneista. Se on rohkea ja ajatuksia herättävä aikuisten satu naisesta, joka oppii rakkauden ja seksuaalisuuden kautta ymmärtämään itseään paremmin.

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi!

KUSTANTAJA:
Bazar
ÄÄNIKIRJAN ISBN:
ISBN: 9789522796530
ÄÄNIKIRJAN KIELI:
Kieli: Suomi