Syvyyksien salaisuus kansikuva kirjailijalta Nora Roberts.

Syvyyksien salaisuus – Nora Roberts (Äänikirja)

Syvyyksien salaisuus on äänikirja, jonka on kirjoittanut Nora Roberts. Syvyyksien salaisuus on julkaistu 2014-05-01, ja äänikirjan puhujana toimii Outi Vuoriranta. Voit kuunnella tämän ja tuhansia muita äänikirjoja maksutta Storytelin, Elisa Kirjan ja Nextoryn kautta, jotka tarjoavat uusille käyttäjille ilmaisen 2 viikon kokeilujakson. Lisäksi Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen äänikirjan tai e-kirjan – jonka saa pitää omana!

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi! 

Lisätietoja kirjasta

MEREN KERTOMAA...
Nainen näytti viattomalta, mutta juristi Jonas Sharpe tiesi, miten ulkonäkö saattoi pettää. Jonas oli tullut Cozumelin saarelle saadakseen selville kaksoisveljensä Jerryn murhaajan. Jerry oli murhattu, kun tämä oli ollut töissä Liz Palmerin sukellusvälinevuokraamossa. Ja kuuleman mukaan Jerry oli myös asunut samaisen naisen luona!
Kuka ja mikä oli salaperäinen Liz Palmer, joka tuntui vanginneen Jonasin väkivaltaisesti kuolleen veljen sydämen? Ja mikä vielä tärkeämpää: oliko Liz jotenkin sekaantunut Jerryn murhaan?
Jonas ei lähtisi saarelta ennen kuin olisi selvittänyt totuuden. Ja vaikka se murtaisi hänen oman sydämensä, hänen kostonsa tulisi olemaan täydellinen...

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi!

KUSTANTAJA:
Harlequin
ÄÄNIKIRJAN ISBN:
ISBN: 9789176331033
ÄÄNIKIRJAN KIELI:
Kieli: Suomi