Rakkauden vihaleikit kansikuva kirjailijalta Sally Thorne.

Rakkauden vihaleikit – Sally Thorne (Äänikirja)

Rakkauden vihaleikit on äänikirja, jonka on kirjoittanut Sally Thorne. Rakkauden vihaleikit on julkaistu 2017-07-01, ja äänikirjan puhujana toimii Maija Risannen. Voit kuunnella tämän ja tuhansia muita äänikirjoja maksutta Storytelin, Elisa Kirjan ja Nextoryn kautta, jotka tarjoavat uusille käyttäjille ilmaisen 2 viikon kokeilujakson. Lisäksi Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen äänikirjan tai e-kirjan – jonka saa pitää omana!

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi! 

Lisätietoja kirjasta

Rakkauden vihaleikit

Rakkaus ja viha ovat sisäelimellisiä. Vatsaa vääntää kohdehenkilöä ajatellessa. Sydän hakkaa rinnassa raskaana ja kirkkaana. Sen voi melkein nähdä. Ruokahalu ja uni ovat mennyttä. Jokainen kohtaaminen sytyttää veren vaarallisella adrenaliinilla, ja sitten on jatkuvassa pakene tai taistele -tilanteessa. Keho ei tahdo pysyä hallinnassa. Se kaikki kalvaa, ja se on pelottavaa.

Lucy Hutton on Bexley & Gaminin toisen toimitusjohtajan, Helene Pascalin assistentti. Hän on nykyisessä työssään kahden konkurssikypsän kustantamon yhdistymisen seurauksena. Samassa huoneessa häntä vastapäätä istuu herra Bexleyn assistentti Joshua Templeman.He inhoavat toisiaan. Kun sitten paljastuu, että vain toinen heistä voi jäädä yritykseen töihin, he julistavat keskinäisen sotatilan ja taistelu paremmuudesta alkaa kaikin keinoin...

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi!

KUSTANTAJA:
Harlequin
ÄÄNIKIRJAN ISBN:
ISBN: 9789176336687
ÄÄNIKIRJAN KIELI:
Kieli: Suomi