Railakas rahakirja kansikuva kirjailijalta Saara Henriksson,Aino-Maija Leinonen.

Railakas rahakirja – Saara Henriksson,Aino-Maija Leinonen (Äänikirja)

Railakas rahakirja on äänikirja, jonka on kirjoittanut Saara Henriksson,Aino-Maija Leinonen. Railakas rahakirja on julkaistu 2018-02-26, ja äänikirjan puhujana toimii Anni Kajos. Voit kuunnella tämän ja tuhansia muita äänikirjoja maksutta Storytelin, Elisa Kirjan ja Nextoryn kautta, jotka tarjoavat uusille käyttäjille ilmaisen 2 viikon kokeilujakson. Lisäksi Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen äänikirjan tai e-kirjan – jonka saa pitää omana!

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi! 

Lisätietoja kirjasta

Railakas rahakirja opastaa oman talouden saloihin, auttaa tasapainottamaan tulot ja menot ja tarjoaa neuvot parempaan arkeen ilman häpeää - hyvä arki kun ei vaadi sisustusblogien näköistä elämää eikä selkeälinjaisia tanskalaisia huonekaluja. Niitäkin voi toki olla, jos hoitaa taloutensa hyvin. Marjojen poimiminen tai säilöntä eivät riitä oman talouden tasapainottamiseen, vaan rahaa pitäisi tulla jostain myös sisään.

Rikastumisoppaat kehottavat perustamaan kasvuyrityksiä tai ryhtymään sijoittajaksi, mutta suurimman osan meistä on tultava toimeen omalla työllään.

Kirjassa käsitellään valintoja töissä ja koulussa sekä vaihtoehtoja pulmatilanteissa. Kirja tarjoaa vinkkejä myös työn ja perheen yhdistämiseen.

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi!

KUSTANTAJA:
Into Kustannus
ÄÄNIKIRJAN ISBN:
ISBN: 9789522649577
ÄÄNIKIRJAN KIELI:
Kieli: Suomi