Pohjoisen noidat kansikuva kirjailijalta Mirkka Lappalainen.

Pohjoisen noidat – Mirkka Lappalainen (Äänikirja)

Pohjoisen noidat on äänikirja, jonka on kirjoittanut Mirkka Lappalainen. Pohjoisen noidat on julkaistu 2018-10-04, ja äänikirjan puhujana toimii Krista Putkonen-Örn. Voit kuunnella tämän ja tuhansia muita äänikirjoja maksutta Storytelin, Elisa Kirjan ja Nextoryn kautta, jotka tarjoavat uusille käyttäjille ilmaisen 2 viikon kokeilujakson. Lisäksi Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen äänikirjan tai e-kirjan – jonka saa pitää omana!

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi! 

Lisätietoja kirjasta

Vaikuttava kuvaus noitahysteriasta Ruotsin suurvallassa.

Ruotsi oli 1600-luvulla suurvalta, jossa pelättiin noitia. Oikeuden eteen tuotiin Suomessakin ihmisiä, joiden syytettiin aiheuttaneen kaameita sairauksia tai usuttaneen loitsuillaan pedot karjan kimppuun. Vuosisadan jälkipuolella Ruotsiin levisi muualta Euroopasta tuttu noitahysteria, jossa naisten väitettiin matkustavan yöllä tapaamaan Paholaista ja juhlimaan hänen kanssaan.

Kirjassa sukelletaan 1600-luvun mielenmaisemaan ja käsitykseen oikeasta ja väärästä, todesta ja epätodesta. Kirja kertoo oikeudenkäynneistä, joissa sekä erityiset noituuskomissiot että tavalliset oikeusistuimet joutuivat selvittämään, oliko syytteissä perää.

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi!

KUSTANTAJA:
Otava
ÄÄNIKIRJAN ISBN:
ISBN: 9789511331865
ÄÄNIKIRJAN KIELI:
Kieli: Suomi