Neito vanhassa linnassa kansikuva kirjailijalta Jane Austen.

Neito vanhassa linnassa – Jane Austen (Äänikirja)

Neito vanhassa linnassa on äänikirja, jonka on kirjoittanut Jane Austen. Neito vanhassa linnassa on julkaistu 2015-04-20, ja äänikirjan puhujana toimii Erja Manto. Voit kuunnella tämän ja tuhansia muita äänikirjoja maksutta Storytelin, Elisa Kirjan ja Nextoryn kautta, jotka tarjoavat uusille käyttäjille ilmaisen 2 viikon kokeilujakson. Lisäksi Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen äänikirjan tai e-kirjan – jonka saa pitää omana!

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi! 

Lisätietoja kirjasta

Austenin romaanien ihastuttavien sankarittarien jatkoksi liittyy nyt Catherine

Catherine Morland on aito ja teeskentelemätön pappilantytär, jolle vierailu läheiseen Bathiin merkitsee ensi askelia suureen maailmaan.

Kun Catherine puuhakkaan joutilaasti liikuskelee ystävättärensä kanssa Bathissa, koko kylpyläyhteisö kiinnittää huomionsa viehättävään hupakkomaiseen tulokkaaseen. Näin tekee myös Henry Tilney, koko Bathin hienostunein ja sivistynein herrasmies, joka ihastuu Catherineen ensi silmäyksellä.

Jane Austen (1775-1817) on romaaneissaan kuvannut englantilaisen keskiluokan elämää riemastuttavan humoristisesti, ironiaa ja satiiria viljellen.

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi!

KUSTANTAJA:
WSOY
ÄÄNIKIRJAN ISBN:
ISBN: 9789510414972
ÄÄNIKIRJAN KIELI:
Kieli: Suomi