My Little Pony - Fluttershy ja Pörröisten ystävien päivät kansikuva kirjailijalta G.M. Berrow.

My Little Pony - Fluttershy ja Pörröisten ystävien päivät – G.M. Berrow (Äänikirja)

My Little Pony - Fluttershy ja Pörröisten ystävien päivät on äänikirja, jonka on kirjoittanut G.M. Berrow. My Little Pony - Fluttershy ja Pörröisten ystävien päivät on julkaistu 2019-11-14, ja äänikirjan puhujana toimii Maija Risannen. Voit kuunnella tämän ja tuhansia muita äänikirjoja maksutta Storytelin, Elisa Kirjan ja Nextoryn kautta, jotka tarjoavat uusille käyttäjille ilmaisen 2 viikon kokeilujakson. Lisäksi Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen äänikirjan tai e-kirjan – jonka saa pitää omana!

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi! 

Lisätietoja kirjasta

Fluttershy järkyttyy todetessaan, että hänen lemmikkikaninsa Enkeli haluaa osallistua vuotuiseen Pörröisten ystävien päivän paimennuskokeeseen! Mistä asti kanit muka ovat paimentaneet lehmiä ja lampaita? Fluttershy suostuu valmentamaan Enkeliä, mutta ensimmäisestä harjoituskerrasta muodostuu katastrofi. Fluttershy pelkää epäonnistumista niin, ettei uskalla jatkaa ennen kuin hänen ystävänsä tuovat avuksi jotain aivan erityistä...

G. M. Berrow (1985–) on amerikkalainen kirjailija, joka on kirjoittanut suurimman osan rakastetun My Little Pony – Ystävyyden taikaa -sarjan kirjoista. Berrow on käsikirjoittanut myös useita My Little Pony -animaatiosarjan jaksoja.

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi!

KUSTANTAJA:
SAGA Egmont
ÄÄNIKIRJAN ISBN:
ISBN: 9788726274783
ÄÄNIKIRJAN KIELI:
Kieli: Suomi