Kriittinen tiheys kansikuva kirjailijalta Taavi Soininvaara.

Kriittinen tiheys – Taavi Soininvaara (Äänikirja)

Kriittinen tiheys on äänikirja, jonka on kirjoittanut Taavi Soininvaara. Kriittinen tiheys on julkaistu 2012-01-01, ja äänikirjan puhujana toimii Aku Laitinen. Voit kuunnella tämän ja tuhansia muita äänikirjoja maksutta Storytelin, Elisa Kirjan ja Nextoryn kautta, jotka tarjoavat uusille käyttäjille ilmaisen 2 viikon kokeilujakson. Lisäksi Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen äänikirjan tai e-kirjan – jonka saa pitää omana!

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi! 

Lisätietoja kirjasta

YK:n Kenian päämajaan tehdään tuhoisa ohjusisku, jota seuraa uhkavaatimus. Elleivät YK, Valuuttarahasto ja Maailmanpankki anna anteeksi maailman viidenkymmenen köyhimmän valtion velkoja, kahden viikon kuluttua seuraa uusi isku.

Kun ohjuksen jäännöksistä löytyy suomalaisen Globeguide-ohjausjärjestelmän osia, YK:n työntekijä Leo Kara lähetetään Sudanista Suomeen tutkimaan asiaa. Omapäinen ja hurjaluontoinen mies hämmentää kuvioita ja kerää vihamiehiä kaikkialla missä liikkuu. Tällä kertaa listan kärkeen kiilaa KRP:n päällikkö Jukka Ukkola. Apua Kara saa yllättäen tyttärensä menetyksen kanssa taistelevalta juristilta Kati Soisalolta ja tämän hakkeripoikaystävältä.

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi!

KUSTANTAJA:
Otava
ÄÄNIKIRJAN ISBN:
ISBN: 9789511319276
ÄÄNIKIRJAN KIELI:
Kieli: Suomi