Kolmas ääni kansikuva kirjailijalta Rolf Börjlind,Cilla Börjlind.

Kolmas ääni – Rolf Börjlind,Cilla Börjlind (Äänikirja)

Kolmas ääni on äänikirja, jonka on kirjoittanut Rolf Börjlind,Cilla Börjlind. Kolmas ääni on julkaistu 2014-10-20, ja äänikirjan puhujana toimii Paavo Kerosuo. Voit kuunnella tämän ja tuhansia muita äänikirjoja maksutta Storytelin, Elisa Kirjan ja Nextoryn kautta, jotka tarjoavat uusille käyttäjille ilmaisen 2 viikon kokeilujakson. Lisäksi Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen äänikirjan tai e-kirjan – jonka saa pitää omana!

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi! 

Lisätietoja kirjasta

Marseille. Retkeilyalueelle on haudattu paloiteltu ruumis. Nainen on aiemmin ollut töissä sirkuksessa veitsenheittäjän apurina. Hänen epäinhimillinen kuolemansa järkyttää erästä ex-poliisi Tom Stiltonin ystävää. Parivaljakko matkustaa Ranskaan selvittämään murhan taustoja.

Tukholma. Tullin virkamies löytyy hirttäytyneenä kotonaan. Poliisi näkee kädenkäänteessä, että kyseessä on lavastettu itsemurha, ja yhdistää surmatyön tullin takavarikoimaan huume-erään.Olivia Rönning osallistuu virkamiehen murhatutkimuksiin, mutta luonteelleen uskollisena hän hylkää tutkimuksen päälinjan ja ryhtyy seuraamaan muita johtolankoja. Murhamotiivi tutustuttaa hänet piireihin, jotka tienaavat suuria summia imemällä kuiviin ruotsalaista hyvinvointivaltiota.Kun Tom ja Olivia oivaltavat, että murhilla on jotain tekemistä keskenään, he yhdistävät voimansa.

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi!

KUSTANTAJA:
Kustantamo S&S
ÄÄNIKIRJAN ISBN:
ISBN: 9789515242822
ÄÄNIKIRJAN KIELI:
Kieli: Suomi