Ihan ystävänä sanon ja muita kirjoituksia kansikuva kirjailijalta Anna-Leena Härkönen.

Ihan ystävänä sanon ja muita kirjoituksia – Anna-Leena Härkönen (Äänikirja)

Ihan ystävänä sanon ja muita kirjoituksia on äänikirja, jonka on kirjoittanut Anna-Leena Härkönen. Ihan ystävänä sanon ja muita kirjoituksia on julkaistu 2018-01-21, ja äänikirjan puhujana toimii Kaija Pakarinen. Voit kuunnella tämän ja tuhansia muita äänikirjoja maksutta Storytelin, Elisa Kirjan ja Nextoryn kautta, jotka tarjoavat uusille käyttäjille ilmaisen 2 viikon kokeilujakson. Lisäksi Elisa Kirja tarjoaa uusille asiakkaille ilmaisen äänikirjan tai e-kirjan – jonka saa pitää omana!

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi! 

Lisätietoja kirjasta

Suoraa puhetta aikamme älyttömyyksistä! Anna-Leena Härkönen panee maailman riemastuttavasti kohdilleen uudessa kirjoituskokoelmassaan.

Tällä kertaa käsittelyyn joutuvat mm. tunneäly, lomasuorittaminen, Titanic-pakkomielle, unet, kuninkaalliset häät, Wilma, koirat ja joulukoristelu.
Miksi elämästä pitää tehdä niin vaikeaa? Tekijä kuuluttaa armollisuutta erityisesti omaa itseä kohtaan. Sillä lopulta ”Järkipuheesta ei ole hyötyä. Virheiden tekemisestä on”. Lohdullisesti hän myös toteaa, että ”Uusiin alkuihin kannattaa aina uskoa.”

”Ihan ystävänä sanon” jatkaa järkähtämättömästi samalla linjalla kuin suositut edeltäjänsä. Härkösen teksti toimii kuin tosiystävän pitämä puhuttelu. Eteenpäin!

Kuuntele tämä äänikirja ilmaiseksi!

KUSTANTAJA:
Otava
ÄÄNIKIRJAN ISBN:
ISBN: 9789511324706
ÄÄNIKIRJAN KIELI:
Kieli: Suomi